دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم باشکوه رویش در دانشکده با حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان
مراسم باشکوه «رویش» با هدف آشنایی دانشجویان جدیدالورود با فضای دانشکده، اساتید و برنامههای فرهنگی و علمی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «مریم عباس والی» معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده گفت: در این مراسم، دکتر «کورورش عزیزی»،قائم مقام رئیس دانشگاه، ضمن خوشآمدگویی به دانشجویان، بر اهمیت تلاش، خودباوری و نقش نسل جوان در آینده علمی کشور تأکید کرد. وی با اشاره به نام «رویش»، این مراسم را نمادی از آغاز فصل جدیدی از رشد و پویایی دانست.
سپس دکتر «محمد رضا سمایی»، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، در سخنانی به معرفی فرصتهای فرهنگی، انجمنهای علمی و برنامههای دانشجویی پرداخت و از دانشجویان خواست تا با حضور فعال در فعالیتهای دانشگاهی، مسیر موفقیت خود را هموار سازند.
دکتر «سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده از برگزاری مراسم رویش دانشجویی به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و آموزشی دانشکده و با حضور رئیس و معاونین و جمعی از اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی در سالن آمفی تاتر دانشکده در روز 4 آبان ماه 1404 خبر داد.
او افزود: این مراسم با تهیه و پخش کلیپ معرفی اساتید، کلیپ معرفی فعالین فرهنگی، کلیپ معرفی کمیته منتورینگ، کلیپ معرفی کانون های دانشگاه، معرفی اداره مشاوره دانشگاه، حضور نماینده بنیاد نخبگان و معرفی کمیته توسعه آموزش و برگزاری مسابقه صندلی و اهدای جوایز ادامه یافت.
در پایان مراسم، با اهدای هدایای یادبود (ماگ) از دانشجویان تازه وارد تقدیر به عمل آمد و فضای صمیمی و پرشوری در جمع دانشجویان و اساتید حاکم شد./ف.نوروزی فرد
 
          
نظر دهید