متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1404/08/05
  • - تعداد بازدید: 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری مراسم باشکوه رویش در دانشکده با حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان

مراسم باشکوه «رویش» با هدف آشنایی دانشجویان جدیدالورود با فضای دانشکده، اساتید و برنامه‌های فرهنگی و علمی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «مریم عباس والی» معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده گفت: در این مراسم، دکتر «کورورش عزیزی»،قائم مقام رئیس دانشگاه، ضمن خوش‌آمدگویی به دانشجویان، بر اهمیت تلاش، خودباوری و نقش نسل جوان در آینده علمی کشور تأکید کرد. وی با اشاره به نام «رویش»، این مراسم را نمادی از آغاز فصل جدیدی از رشد و پویایی دانست.

سپس دکتر «محمد رضا سمایی»، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، در سخنانی به معرفی فرصت‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی و برنامه‌های دانشجویی پرداخت و از دانشجویان خواست تا با حضور فعال در فعالیت‌های دانشگاهی، مسیر موفقیت خود را هموار سازند.

دکتر «سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده از برگزاری مراسم رویش دانشجویی به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و آموزشی دانشکده و با حضور رئیس و معاونین و جمعی از اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی در سالن آمفی تاتر  دانشکده در روز 4 آبان ماه 1404 خبر داد.

او افزود: این مراسم با تهیه و پخش کلیپ معرفی اساتید، کلیپ معرفی فعالین فرهنگی، کلیپ معرفی کمیته منتورینگ، کلیپ معرفی کانون های دانشگاه، معرفی اداره مشاوره دانشگاه، حضور نماینده بنیاد نخبگان و معرفی کمیته توسعه آموزش و برگزاری مسابقه صندلی و اهدای جوایز ادامه یافت.

در پایان مراسم، با اهدای هدایای یادبود (ماگ) از دانشجویان تازه وارد تقدیر به عمل آمد و فضای صمیمی و پرشوری در جمع دانشجویان و اساتید حاکم شد./ف.نوروزی فرد 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 136300
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید